No SSO cookie

Stoner, victorie fantastica in SUA

voteaza
(0/ 0)
Stoner, victorie fantastica in SUA
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner s-a impus in Marele Premiu de Moto GP al Statelor Unite ale Americii si s-a detasat din nou in fruntea clasamentului general.

 
 

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner a obtinut victoria in Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii dupa o cursa senzationala in care a revenit de pe locul trei. Stoner a fost urmat la final de Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre, si de Dani Pedrosa.

Australianul de la Repsol Honda a luat startul pe circuitul din Laguna Seca de pe pozitia a doua, cazand pe trei imediat dupa inceputul cursei. Stoner a facut apoi o cursa tactica excelenta si a asteptat nu mai putin de 17 tururi inainte de a-l ataca pe Dani Pedrosa.

Dupa ce l-a depasit in sfarsit pe pilotul iberic, Stoner a mai avut nevoie de noua tururi pentru a-l ajunge si a-l depasi si pe compatriotul acestuia, Jorge Lorenzo, pentru ca in final sa se impuna cu un avantaj de peste cinci secunde in fata campionului mondial en-titre.

Favoritul publicului american, Ben Spies, a incheiat pe patru, aceeasi pozitie de la start, cu toate ca a fost aproape toata cursa pe cinci, in spatele lui Andrea Dovizioso. Dovizioso a venit pana la urma pe cinci, in timp ce Valentino Rossi s-a clasat pe sase. Nu au lipsit nici abandonurile ilustre, italianul Marco Simoncelli si britanicul Cal Crutchlow nereusind sa incheie cursa americana.

In ierarhia generala a pilotilor, continua sa conduca australianul Casey Stoner, cel care a ajuns acum la 193 de puncte, pilotul Repsol Honda fiind urmat de Jorge Lorenzo, cu un total de 173 de puncte. Dovizioso este al treilea, cu 143 de puncte, in vreme ce Dani Pedrosa a urcat pe patru, cu un total de 110 puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0549 :: 17.78MB