No SSO cookie

Stoner va pleca din pole-position in San Marino

voteaza
(0/ 0)
Stoner va pleca din pole-position in San Marino
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner va lua startul primul in Marele Premiu al statului San Marino, fiind urmat pe grila de spaniolii Jorge Lorenzo si Dani Pedrosa.

 
 

Australianul Casey Stoner va lua startul de pe primul loc in Marele Premiu de Moto GP al statului San Marino, dupa ce a obtinut cel mai rapid timp in calificarile de sambata. Stoner a reusit sa-si bata propriul record de pe circuitul de la Rimini si a ajuns la 30 de pole-positionuri in cariera.

Pilotul echipei Repsol Honda va fi urmat pe grila de start a cursei de duminica de campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo, cel care a fost mai lent ca Stoner sambata cu doar o zecime de secunda. Dani Pedrosa isi continua parcursul bun din ultima vreme si va lua startul de pe locul al treilea in cursa.

Din linia a doua vor pleca americanul Ben Spies, pilotul echipei de uzina Yamaha, italianul Marco Simoncelli, de la San Carlo Honda Gresini, si conationalul acestuia Andrea Dovizioso, al treilea pilot al echipei Repsol Honda.

Americanul Colin Edwards va fi primul pilot care va lua startul din linia a treia si va fi urmat pe grila de ibericii Alvaro Bautista, de la Rizla Suzuki, si Hector Barbera, de la Mapfre Aspar Team. Japonezul Hiroshi Aoyama va incheia top ten-ul, in vreme ce fostul multiplu campion mondial Valentino Rossi va lua startul doar de pe locul 11, patru pozitii mai sus decat coechipierul sau de la Ducati, americanul Nicky Hayden.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0869 :: 22.11MB