No SSO cookie

Stoner se impune lejer in calificarile de la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Stoner se impune lejer in calificarile de la Valencia
Moto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner va pleca din pole-position in ultima cursa de Moto GP a anului, de la Valencia, dupa ce s-a impus intr-o maniera categorica in calificarile de sambata.

 
 

Pilotul australian Casey Stoner, deja castigator al titlului mondial in Moto GP in 2011, s-a impus fara probleme in calificarile cursei de la Valencia si va pleca de pe prima pozitie pe grila de start de duminica. Stoner a ajuns la 12 pole-position-uri in acest an si a egalat recordul lui Mick Doohan.

Pilotul Repsol Honda a condus sesiunea de calificari din Spania de la un capat la altul, distantandu-se de pluton de fiecare data cand a dorit acest lucru. Australianul a reusit pana la urma un timp de 1:31,861, cu peste o secunda mai bun decat timpul ocupantului locului secund, Dani Pedrosa.

Prima linie a grilei de start de duminica va fi completata de americanul Ben Spies, cel care a reusit un timp destul de apropiat de cel al lui Dani Pedrosa, in vreme ce din linia a doua vor lua startul francezul Randy de Puniet, de la Pramac Racing, spaniolul Alvaro Bautista, de la Rizla Suzuki, si italianul Valentino Rossi, de la Ducati.

Japonezul Hiroshi Aoyama, cel care a ramas singurul pilot al echipei San Carlo Honda Gresini dupa decesul lui Marco Simoncelli, va pleca doar de pe 14, in vreme ce Andrea Dovizioso, al treilea pilot de la Repsol Honda, s-a clasat doar pe opt, suferind si un accident in chiar ultimul sau tur.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

FELICITARI! si bafta in continuare.

scris de sims

si va castiga in final :)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0748 :: 22.11MB