No SSO cookie

Stoner se impune la limita in cursa de la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Stoner se impune la limita in cursa de la Valencia
Moto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner a castigat Marele Premiu de Moto GP al Valenciei la limita, depasindu-l in ultimul viraj pe americanul Ben Spies.

 
 

Pilotul australian Casey Stoner s-a impus in ultima cursa a sezonului de Moto GP, desfasurata pe circuitul de la Valencia. Victoria pilotului Repsol Honda nu a fost insa deloc facila, acesta depasindu-l in chiar ultimul viraj pe americanul Ben Spies.

Cursa iberica a debutat cu un accident mamut in chiar primul viraj, nu mai putin de patru piloti fiind nevoiti sa abandoneze, printre care si Valentino Rossi, fostul multiplu campion mondial, dar si francezul Randy de Puniet, cel care luase startul de pe locul patru.

Stoner, care a plecat din pole-position, s-a distantat rapid in prima pozitie si parea ca se va impune fara probleme. Totusi, ploaia a inceput sa cada spre finele cursei si datele problemei s-au schimbat radical. Ben Spies, pilotul Yamaha, s-a apropiat tur cu tur de australian si a reusit chiar sa-l depaseasca, fiind foarte aproape de a doua victorie din cariera.

Experienta campionului mondial si-a spus insa cuvantul la final si acesta a castigat cu un avans minim, de doar 0,015 secunde. Locul trei a fost ocupat de italianul Andrea Dovizioso, coechipierul lui Stoner de la Repsol Honda, in vreme ce pe patru si cinci s-au clasat britanicul Cal Crutchlow si spaniolul Dani Pedrosa. Al saselea a fost surprinzatorul nipon Katsuyuki Nakasuga, in vreme ce pe sapte s-a clasat un alt pilot fara experienta si fara nume in Moto GP, americanul Josh Hayes.

In ierarhia generala a pilotilor, Casey Stoner s-a impus la pas, cu un total de 350 de puncte, urmat de Jorge Lorenzo, cu 260 de puncte. Andrea Dovizioso a reusit sa-si pastreze locul trei, in vreme ce Dani Pedrosa a ratat podiumul la general pentru doar noua puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de carmenflorin

cine este cel mai bun sa castige

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1129 :: 22.15MB