No SSO cookie

Stoner: Am riscat pentru ca nu aveam nimic de pierdut

voteaza
(0/ 0)
Stoner: Am riscat pentru ca nu aveam nimic de pierdut
Moto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner a recunoscut ca si-a asumat niste riscuri foarte mari in ultimul tur al cursei de la Valencia si ca nu ar fi facut acest lucru daca titlul mondial nu ar fi fost jucat.

 
 

Casey Stoner, noul campion mondial in Moto GP, a admis la finalul cursei senzationale din Valencia ca si-a asumat niste riscuri pe care nu si le-a asumat in intreg sezonul. Australianul s-a plans si de conditiile atmosferice si de pista din intreg week-endul din Spania si a spus ca acestea au facut finalul de sezon foarte dificil pentru toti pilotii.

'' Conditille au fost pur si simplu oribile aici intreg week-endul. '' a spus Stoner dupa a zecea victorie a sezonului pentru el. '' Circuitul nu a fost nici ud, nici uscat in majoritatea timpului si chiar cand ar fi trebuit sa fie uscat erau intotdeauna locuri in care exista cate o baltoaca sau locuri umede. '' a adaugat australianul.

In ceea ce priveste cursa propriu-zisa, Stoner este de parere ca nu ar fi avut nicio problema in a se impune daca ploaia nu s-ar fi intetit spre final. '' Aveam un avantaj bun, confortabil si de fiecare data cand se oprea ploaia ma duceam mai mult in fata si ma simteam foarte bine pe motocicleta. '' a caracterizat pilotul Repsol Honda cursa spaniola.

Cat despre finalul cursei, atunci cand americanul Ben Spies a preluat suprinzator conducerea, iar el a riscat totul si a atacat in valuri in ultimele viraje, Stoner a avut de spus doar atat: '' M-am gandit ca asta este, asta este ultimul tur al sezonului si ca orice ar fi, sunt campion. Mi-am asumat astfel niste riscuri pe care nu mi le-am asumat tot anul si pana la urma a iesit bine. ''

Indiciul zilei, 6.11.2011, este : Valencia

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Bravo lui, daca nu risti nu castigi. FELICITARI!

scris de sims

felicitari casey stoner

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0566 :: 17.78MB