No SSO cookie

Stoner: Am muncit mai mult si am castigat

voteaza
(0/ 0)
Stoner: Am muncit mai mult si am castigat
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner a declarat ca victoria din Marele Premiu de Moto GP al Cehiei s-a datorat efortului suplimentar depus de el in cursa de duminica.

 
 

Pilotul australian de Moto GP Casey Stoner s-a declarat incantat de victoria obtinuta la Brno si a declarat ca aceasta s-a datorat efortului sau si puterii de munca din cursa. Stoner a tinut sa sublinieze faptul ca victoria din Cehia este cu atat mai importanta cu cat motocicleta sa nu a fost in cea mai buna forma in acest week-end.

Campionul mondial din 2007 a fost departe de Dani Pedrosa in primele antrenamente de la Brno, iar in calificarile de sambata s-a clasat doar pe trei, fiind depasit si de Jorge Lorenzo. Totusi, Stoner, care a profitat de abandonul lui Pedrosa, s-a impus autoritar in cursa de duminica si s-a distantat in fruntea ierarhiei generale a pilotilor.

'' Acest week-end a fost foarte, foarte greu pentru noi. '' a spus Stoner dupa cursa de duminica. '' Ne-am straduit foarte tare sa aducem motocicleta acolo unde ne-o doream noi, nu prea am reusit acest lucru si sincer, inaintea cursei eram destul de pesimist. Totusi, am dat tot ce am avut mai bun din mine si, cu toate ca motocicleta nu a fost cu mult mai rapida ca in calificari, am reusit. '' a adaugat australianul.

In ceea ce priveste lupta pentru titlul mondial, Stoner este de parere ca aceasta este inca deschisa si ca victoria de la Brno, chiar daca importanta, nu poate fi considerata decisiva. Calendarul de Moto GP va continua peste doua saptamani cu Marele Premiu de la Indianapolis, dupa care se vor mai disputa alte sase curse inainte de finele sezonului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0573 :: 17.78MB