No SSO cookie

Spies se impune la Assen si obtine prima sa victorie din Moto GP

voteaza
(0/ 0)
Spies se impune la Assen si obtine prima sa victorie din Moto GP
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Americanul Ben Spies a obtinut prima sa victorie din cariera in Marele Premiu de Moto GP al Olandei, desfasurat sambata pe circuitul de la Assen.

 
 

Pilotul american de Moto GP Ben Spies a facut senzatie in cursa olandeza de la Assen, obtinand prima sa victorie din cariera. Pilotul Yamaha, plecat in cursa de pe pozitia a doua, a fost urmat la finis de cei doi piloti Repsol Honda, australianul Casey Stoner si italianul Andrea Dovizioso.

Italianul Marco Simoncelli, pilotul San Carlo Honda Gresini, a plecat din pole-position in cursa de la Assen, dar a provocat un accident la putina vreme dupa start, accident in care a fost implicat si ibericul Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre. Cei doi au scapat nevatamati din coliziune si chiar au reusit sa incheie cursa, dar au trebuit sa se multumeasca cu locul sase( Lorenzo) si noua( Simoncelli).

Greseala lui Simoncelli a fost insa exact ce i-a trebuit lui Ben Spies, cel care a preluat conducerea cursei si nu a mai cedat-o pana la final. De altfel, americanul s-a impus lejer, diferenta dintre el si ocupantul locului secund, Casey Stoner, fiind de aproape opt secunde.

Marele Premiu al Olandei a fost unul fericit si pentru pilotii Ducati, Valentino Rossi si Nicky Hayden ocupand locurile patru si cinci in ierarhia finala a cursei. In clasamentul general al pilotilor, continua sa conduca australianul Casey Stoner, acesta beneficiind acum de un avantaj de 28 de puncte in fata lui Jorge Lorenzo. Italianul Andrea Dovizioso este in continuare pe locul trei, dar se apropie din ce in ce mai mult de Lorenzo, fiind acum la doar noua puncte de iberic.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1373 :: 22.11MB