No SSO cookie

Sanse mici pentru Pedrosa sa ia startul in Olanda

voteaza
(0/ 0)
Sanse mici pentru Pedrosa sa ia startul in Olanda
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dani Pedrosa, pilotul spaniol care se reface inca dupa o accidentare la clavicula, are sanse mici sa fie recuperat pana la ora Marelui Premiu al Olandei, care urmeaza sa se desfasoare la finele acestei saptamani.

 
 

Dani Pedrosa este inca in refacere dupa accidentarea la clavicula suferita acum aproximativ o luna si are sanse mari sa lipseasca si din Marele Premiu al Olandei de la sfarsitul saptamanii in curs. In aceste conditii, echipa Repsol Honda se pregateste sa-i gaseasca spaniolului un inlocuitor, japonezul Hiroshi Aoyama avand sanse mari sa alerge alaturi de Casey Stoner si Andrea Dovizioso.

Marele Premiu al Olandei, care va avea loc la Assen, este a saptea etapa a actualului sezon din Moto GP si ar urma sa fie a treia cursa consecutiva pe care Pedrosa ar rata-o. Spaniolul de 25 de ani a ajuns deja pe locul al cincilea in ierarhia generala a campionatului, in ciuda celor trei podiumuri obtinute in primele trei runde ale sezonului.

Pedrosa a suferit o a doua interventie chirurgicala joia trecuta si, in ciuda faptului ca se simte bine, exista sanse minime ca el sau echipa Repsol Honda sa-si asume riscul de a-l arunca intr-o  cursa in conditiile in care nu este complet refacut. '' Au trecut cateva zile de la operatie si ma simt deja mult mai bine. Nu mai simt durerea pe care o simteam pana acum, iar evolutia este incurajatoare. Cu toate acestea, va fi greu sa fiu pregatit pentru Assen, dar o sa fiu aproape sigur gata pentru Mugello. '' a declarat Pedrosa.

Hiroshi Aoyama, pilotul San Carlo Honda Gresini, ar urma sa-i ia locul lui Pedrosa la Assen, urmand ca niponul sa fie inlocuit la a doua echipa Honda cu Kousuke Akiyoshi, pilotul de teste HRC.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0501 :: 17.78MB