No SSO cookie

Lorenzo se impune entuziasmant la Mugello

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo se impune entuziasmant la Mugello
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Jorge Lorenzo a reusit o victorie fantastica in cursa de Moto GP de la Mugello, in ciuda faptului ca a luat startul doar de pe pozitia a cincea.

 
 

Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre in Moto GP, s-a impus in cursa de la Mugello, dupa o evolutie excelenta. Ibericul de la Yamaha a luat startul in Italia doar de pe locul al cincilea, dar a recuperat fantastic si a castigat destul de linistit a 16-a cursa a carierei si a doua a sezonului 2011.

Pe locul al doilea la Mugello s-a clasat unul din favoritii publicului, Andrea Dovizioso, cel care a reusit sa-l depaseasca pe australianul Casey Stoner chiar in ultimul tur al cursei italiene. Stoner este asadar marele invins de la Mugello, liderul clasamentului general plecand de pe primul loc, dar cedand inexplicabil in fata lui Lorenzo si Dovizioso.

Americanul Ben Spies, castigatorul din urma cu o saptamana de la Assen, nu a mai reusit sa repete evolutia foarte buna, dar a ocupat in final un loc patru onorabil, dupa o depasire pe ultimii metri in fata lui Marco Simoncelli, italianul de la San Carlo Honda Gresini.

In ceea ce-l priveste pe fostul multiplu campion mondial Valentino Rossi, acesta a avut o cursa amara in fata propriilor suporteri, plecand de pe 12 pe grila si ajungand la un moment dat chiar pe ultimul loc. ''Il dottore'' a recuperat totusi si a incheiat cursa pe sase, dar si-a dezamagit numerosii fani care aveau asteptari mult mai mari de la cel care s-a impus la Mugello de sapte ori in Moto GP.

In ierahia generala a pilotilor, continua sa conduca australianul Casey Stoner, urmat de Jorge Lorenzo la o distanta de 19 puncte. Locul trei este ocupat de Andrea Dovizioso, cel care are acum 14 puncte in spatele lui Lorenzo si 33 in spatele coechipierului sau de la Repsol Honda, Casey Stoner.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0830 :: 17.78MB