No SSO cookie

Lorenzo: Nu ma asteptam sa castig asa usor

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo: Nu ma asteptam sa castig asa usor
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Jorge Lorenzo a declarat ca nu se astepta sa castige atat de usor cursa de Moto GP din San Marino, dar ca aceasta victorie este una extrem de importanta pentru sansele sale la un nou titlu mondial.

 
 

Campionul mondial en-titre Jorge Lorenzo a declarat dupa victoria din cursa de Moto GP a statului San Marino ca nu se astepta sa se impuna atat de clar, dar ca acesta poate fi inceputul revirimentului sau. Lorenzo a reusit la Rimini doar a treia victorie a sezonului in curs si s-a apropiat la 35 de puncte de liderul clasamentului general al pilotilor, australianul Casey Stoner.

Lorenzo, pilotul echipei de uzina Yamaha, a luat startul in aceasta duminica in San Marino de pe locul secund pe grila, dar a preluat conducerea rapid si nu a mai cedat pana la finalul cursei. Mai mult decat atat, ibericul s-a impus detasat, cu sapte secunde avans in fata lui Dani Pedrosa si cu aproape 12 in fata lui Casey Stoner.

'' Ma asteptam la o lupta foarte stransa intre mine si Casey pentru victorie, dar din fericire nu a fost deloc asa si m-am impus mult mai usor decat m-as fi asteptat. '' a declarat Lorenzo dupa cursa din San Marino, adaugand: '' Echipa a facut o treaba extraordinara in a-mi oferi din nou o motocicleta competitiva si pentru asta trebuie sa-i felicit si sa le multumesc. Am fost cei mai rapizi aici si am meritat cu prisosinta victoria. ''

Jorge Lorenzo, in varsta de 24 de ani, a evitat sa vorbeasca despre titlul mondial din acest sezon, dar a sugerat ca victoria de la Rimini i-a ridicat moralul si il face din nou sa spere. '' Este o victorie foarte importanta'' a declarat spaniolul plin de subinteles.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0634 :: 17.78MB