No SSO cookie

Lorenzo: Alegerea pneurilor a fost gresita

voteaza
(0/ 0)
Lorenzo: Alegerea pneurilor a fost gresita
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul spaniol de Moto GP Jorge Lorenzo a recunoscut ca a gresit in alegerea pneurilor pentru cursa de duminica de la Brno, eroare care l-a costat victoria in Cehia.

 
 

Jorge Lorenzo, pilotul de Moto GP al echipei Yamaha, a recunoscut dupa cursa de la Brno ca a gresit in alegerea pneurilor pentru aceasta. Campionul mondial en-titre a mers pe un set de pneuri asemanator cu cel utilizat in calificari si a ocupat in final doar locul al patrulea.

Lorenzo a luat startul in cursa din Cehia de pe locul doi si, in conditiile in care Dani Pedrosa a abandonat repede, ar fi putut castiga cursa. Totusi, acesta a avut de suferit de pe urma pneurilor hard alese pentru cursa si a cedat pana la urma in fata lui Stoner, dar si a lui Dovizioso si Simoncelli.

Spaniolul a fost singurul pilot important care a optat pentru pneurile hard de la Bridgestone, toti ceilalti rutieri din frunte mergand pe mana pneurilor extra hard. '' Pneul din fata ne-a costat victoria astazi. Am gresit pentru ca ne-am bazat pe aceleasi tipuri de pneuri cu care am intrat in calificari. '' a declarat Lorenzo dupa cursa care ar putea sa-l coste un nou titlu mondial.

Pilotul Yamaha a explicat si de ce pneurile nu au mai functionat la fel de bine ca in calificari, atunci cand a reusit sa fie mai rapid chiar si decat Casey Stoner. Astfel, Lorenzo a spus ca pista, dar si conditiile atmosferice au fost cu totul altele decat sambata, acest lucru fiind decisiv in configurarea finala a clasamentului.

In ceea ce priveste sansele la titlul mondial in acest an, Lorenzo crede ca acestea sunt inca intacte, in ciuda diferentei de 32 de puncte dintre el si Casey Stoner. '' Sunt inca multe puncte puse in joc in acest an si trebuie sa ne concentram sa castigam cat mai multe curse cu putinta. '' a spus pilotul Yamaha.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0767 :: 17.78MB