No SSO cookie

Italianul Marco Simoncelli a decedat in urma unui accident in cursa de Moto GP a Malaeziei

voteaza
(0/ 0)
Italianul Marco Simoncelli a decedat in urma unui accident in cursa de Moto GP a Malaeziei
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul italian de Moto GP Marco Simoncelli, in varsta de 24 de ani, a incetat din viata astazi, in urma unui accident suferit in Marele Premiu al Malaeziei.

 
 

Pilotul italian Marco Simoncelli a trecut in nefiinta astazi, in urma unui accident suferit in Marele Premiu de Moto GP al Malaeziei. Simoncelli, in varsta de 24 de ani, a suferit un stop cardio-respirator in urma unei caderi in chiar turul al doilea al cursei de la Sepang.

Acesta a pierdut controlul motocicletei intr-un viraj deosebit de periculos si si-a pierdut casca in cadere. In imediata apropiere a sa se aflau conationalul sau, Valentino Rossi, si americanul Colin Edwards, ambii calcandu-l violent pe Simoncelli cand acesta se afla deja la pamant.

Marco Simoncelli a fost apoi transportat de urgenta la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l aduce inapoi la viata. Accidentul tragic vine la doar o saptamana dupa moartea unui pilot de curse american, Dan Wheldon, in circuitul IndyCar si la un an dupa decesul japonezului Shoya Tomizawa intr-o cursa de motociclism viteza.

Simoncelli facuse pasul spre Moto GP in 2010, dupa obtinerea unui titlu mondial la categoria 125 cc, si a fost cooptat in echipa San Carlo Gresini Honda. Pentru aceasta, italianul a reusit un podium anul acesta, in Cehia, dar si numeroase clasari in puncte. Marco Simoncelli era vazut ca unul dintre cei mai talentati tineri motociclisti ai momentului si avea sanse mari sa treaca la echipa Repsol Honda, prima clasata in clasamentul constructorilor, in viitorii ani.

Marele Premiu de Moto GP de la Sepang a fost anulat in urma accidentului si cel mai probabil acesta nu se va mai disputa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0906 :: 22.17MB