No SSO cookie

Importatorul moto-track-urilor Rewaco în România vrea sa deschida o linie de asamblare

voteaza
(0/ 0)
Importatorul moto-track-urilor Rewaco în România vrea sa deschida o linie de asamblare
Moto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Grup D din Oneşti, importator autorizat al moto-truck-urilor Rewaco, are în plan dezvoltarea unei linii de asamblare pentru aceste vehicule pe trei roţi, investiţie în valoare de circa 150.000 de euro, a declarat, în exclusivitate pentru www.maşini.ro, Marian Dohotaru, directorul firmei importatoare.

 
 
[poza1s]“Iniţiativa noastră este urmarea faptului că popularitatea acestui tip de motociclete tinde să crească, însă există impedimente pe piaţă, de ordin financiar şi administrativ. Întrucât aceste vehicule sunt deosebite de tot ce înseamnă ofertă în domeniu în România, este mai dificilă omologarea lor la Registrul Auto Român. De asemenea, calităţile acestor modele presupun şi preţuri de achiziţie pe măsură”, spune Dohotaru. Linia de asamblare, pentru care oficialul companiei prevede o producţie de circa 15 unităţi, în primul an, va fi operaţională anul viitor. Modelele Rewaco produse vor fi cu circa 30% mai ieftine faţă de modelele importate şi vor beneficia de omologare asigurată, precum şi de asistenţă tehnică şi de posibilităţi de achiziţie în rate sau leasing. [poza2s]Motoarele care vor echipa aceste truck-uri vor fi aduse din Mexic, restul componentelor şi accesoriilor provenind de la Rewaco, una dintre puţinele companii care fabrică astfel de vehicule pe trei roţi. Grup D mai are în plan deschiderea unui prim show-room pentru motocicletele Rewaco, precum şi dezvoltarea unei reţele de dealeri care să susţină şi să extindă activitatea liniei de producţie. “În general, românii sunt copleşiţi de apariţia acestor motoare pe trei roţi, cu aspect agresiv şi cu un design care lasă mulţi oameni cu gura căscată, mai ales din cauza faptului că sunt inedite pentru şoselele interne, ţinând cont şi de faptul că numai trei truck-uri de acest tip sunt înmatriculate în România”, a adăugat Dohotaru. [poza3s]Modelele Rewaco pentru care se poate opta în România sunt HS4 Chopper, cu două locuri, HS5 Family, cu trei locuri, şi HS6 V-Twin, o variantă sport cu motor Harley-Davidson de 1,4 litri şi 82 CP. Celelalte variante sunt echipate cu motoare Volkswagen Boxer, de 1,6 şi 1,8 litri şi dispun şi de un portbagaj încăpător. Preţurile la care aceste modele ajung în România sunt de aproximativ 18.000-19.000 de euro, fără taxe incluse şi fără diferitele accesorii opţionale. Rewaco este o companie germană, care produce în exclusivitate acest tip de vehicule, cunoscute sub denumirea de truck, producţia anuală fiind situată la puţin peste 600 de unităţi. Concurentele Rewaco sunt companiile WolfTrucks, EasyTrucks şi BoomTrucks.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

e tare baieti cool de tot

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0518 :: 17.77MB