No SSO cookie

Edwards va alerga pentru Forward Racing in 2012

voteaza
(0/ 0)
Edwards va alerga pentru Forward Racing in 2012
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul american de Moto GP Colin Edwards va alerga pentru echipa Forward Racing in 2012, echipa care va debuta in cel mai important campionat de motociclism in sezonul viitor.

 
 

Americanul Colin Edwards va alerga incepand cu sezonul 2012 pentru echipa de Moto GP Forward Racing. Pilotul de 38 de ani se va transfera astfel de la Yamaha Tech 3 la echipa care va debuta in Moto GP, teamul secund Yamaha anuntand ca doreste sa se axeze pe promovarea tinerilor piloti.

Forward Racing concureaza in acest moment in Moto 2, esalonul secund Moto GP, dar se va alatura celui mai important campionat de motociclism viteza din lume incepand cu anul viitor. Nu se cunosc inca detaliile tehnice de care se va folosi noua echipa de Moto GP, dar exista zvonuri conform carora Yamaha ar putea sa motorizeze noul team.

Colin Edwards, fost campion in World Superbikes, va ajunge la zece ani petrecuti in Moto GP in 2012, acesta alergand timp de patru ani pentru echipa de uzina Yamaha, alaturi de Valentino Rossi, si timp de trei ani pentru Monster Tech 3 Yamaha, teamul secund japonez.

Locul lui Edwards la Tech 3 ar putea fi luat de britanicul Bradley Smith, in varsta de doar 20 de ani. Acesta concureaza in acest moment in Moto 2 pentru echipa japoneza si se afla pe locul sase in ierarhia generala a pilotilor. Smith nu a reusit inca sa obtina vreo victorie in Moto 2, dar are in acest sezon doua podiumuri la activ, in Olanda si in Italia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0836 :: 22.11MB