No SSO cookie

Dubla Repsol Honda la Silverstone, Stoner trece primul la general

voteaza
(0/ 0)
Dubla Repsol Honda la Silverstone, Stoner trece primul la general
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Casey Stoner a obtinut victoria in cursa de Moto GP de la Silverstone, in timp ce coechipierul sau de la Repsol Honda, Andrea Dovizioso, s-a clasat pe locul al doilea.

 
 

Casey Stoner, pilotul echipei Repsol Honda, a obtinut victoria in cursa de Moto GP de la Silverstone si s-a instalat in pozitia de lider a clasamentului general al pilotilor. Honda a reusit dubla in Marea Britanie, pe locul al doilea clasandu-se italianul Andrea Dovizioso.

Cursa de la Silverstone a fost una extrem de interesanta, ploaia facand deznodamantul unul extrem de imprevizibil. In aceste conditii, nu este de mirare ca s-au numarat trei abandonuri de marca, ibericul Jorge Lorenzo, italianul Marco Simoncelli si americanul Ben Spies nereusind sa treaca linia de sosire a circuitului insular.

Pentru Lorenzo, abandonul de la Silverstone este unul cu atat mai dureros cu cat spaniolul preluase conducerea cursei imediat dupa start. Mai mult decat atat, aceasta este prima cursa din ultimii doi ani pe care campionul mondial en-titre nu reuseste sa o incheie.

Daca victoria lui Stoner nu suprinde pe nimeni, australianul plecand din pole-position dupa o evolutie sclipitoare in calificari, prezenta pe podium a americanului Colin Edwards poate fi descrisa ca o adevarata proba de caracter. Astfel, pilotul Yamaha a venit la Silverstone inca nerefacut dupa o accidentare la clavicula, dar a alergat extraordinar si a terminat pe locul trei, inaintea conationalului sau, Nicky Hayden.

In clasamentul general al pilotilor, Casey Stoner a preluat conducerea, cu 116 puncte, Jorge Lorenzo coborand cu doi, cu 18 puncte mai putin decat australianul. Andrea Dovizioso incheie podiumul, cel de-al doilea pilot Repsol Honda acumuland pana acum 83 de puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0996 :: 17.78MB