No SSO cookie

Dani Pedrosa obtine primul pole-position al sezonului

voteaza
(0/ 0)
Dani Pedrosa obtine primul pole-position al sezonului
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ibericul Dani Pedrosa a reusit sa rupa sirul ghinioanelor din ultima vreme si a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de la Brno. Pedrosa va pleca duminica in cursa din Cehia pentru prima data din pole-position in acest sezon.

 
 

Dani Pedrosa, pilotul spaniol al echipei de Moto GP Repsol Honda, a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de la Brno si va pleca din pole-position in cursa de duminica din Cehia. Pentru Pedrosa acesta va fi primul pole-position al sezonului, spaniolul suferind in urma cu ceva timp un accident destul de grav.

Ibericul a confirmat forma buna din antrenamentele de vineri si a oprit cronometrul la 1:56,591 in calificari, depasindu-i pe conationalul sau, Jorge Lorenzo si pe australianul Casey Stoner. Primul dintre acestia a fost surpriza zilei de sambata, in conditiile in care in toate cele trei sesiuni de antrenamente fusese mai lent decat principalul sau adversar la titlu in acest an, Casey Stoner.

Din linia a doua a grilei de start de duminica vor pleca in ordine americanul Ben Spies, de la Yamaha, italianul Marco Simoncelli, pilotul San Gresini Honda, si conationalul acestuia, fostul campion mondial Valentino Rossi, de la Ducati.

Sesiunea de calificari de sambata nu a fost lipsita de evenimente, Cal Crutchlow, Karel Abraham si Randy de Puniet iesind destul de sifonati dupa ce au pierdut controlul motocicletelor lor. Totusi, cei trei nu par sa fi suferit vreo accidentare importanta si vor lua cel mai probabil startul in cursa de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0675 :: 17.78MB