No SSO cookie

Bradley Smith va alerga in Moto GP din 2013

voteaza
(0/ 0)
Bradley Smith va alerga in Moto GP din 2013
Moto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul britanic Bradley Smith si-a prelungit contractul cu Yamaha Tech 3, echipa pentru care va mai pilota un an in Moto 2 pentru a trece apoi in Moto GP.

 
 

Britanicul Bradley Smith si-a prelungit contractul cu echipa Yamaha Tech 3 si va mai ramane un sezon in Moto 2. Actuala intelegere stipuleaza ca tanarul pilot de doar 20 de ani sa alerge apoi in sezoanele 2013 si 2014 pentru echipa a doua Yamaha.

Smith a debutat la inceputul acestui sezon in Moto 2 si se afla pe locul sase in ierarhia generala a pilotilor, cu un total de 112 puncte, cu doar 20 mai putine decat ocupantul locului trei, italianul Andrea Iannone. Tanarul britanic a mai alergat si la clasa 125 cc timp de cinci sezoane, reusind sa se claseze pe locul doi la general in 2009.

Echipa Yamaha Tech 3 si-ar fi dorit intial sa-l promoveze pe Smith in Moto GP din chiar sezonul 2012, dar acesta a declarat ca nu se simte inca pregatit pentru a concura la un nivel atat de inalt si ca doreste sa mai ramana in Moto 2, acolo unde va avea ca obiectiv sezonul viitor titlul.

'' Sunt incantat ca am avut ocazia de a semna un contract pe trei ani cu Tech 3 Racing Team si ma bucur ca putem continua relatia excelenta pe care am dezvoltat-o in 2011. Nu am avut nicio indoiala ca cea mai buna optiune a mea de a-mi continua cariera va fi alaturi de aceasta echipa, in ciuda faptului ca am avut mai multe oferte de la echipe de top din Moto 2. '' a declarat Bradley Smith dupa anuntarea oficiala a noului sau contract.

In aceste conditii, ramane de vazut care va fi alegerea echipei Tech 3 pentru sezonul viitor in Moto GP, in conditiile in care Colin Edwards si-a anuntat deja transferul la noua echipa Forward Racing, iar Cal Crutchlow a ramas singurul pilot confirmat la teamul secund Yamaha.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0894 :: 22.15MB