No SSO cookie

Yamamoto va fi pilotul de rezerva al echipei Virgin

voteaza
(0/ 0)
Yamamoto va fi pilotul de rezerva al echipei Virgin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sakon Yamamoto va fi pilotul de rezerva al echipei de Formula 1 Virgin pentru primele trei curse ale sezonului, urmand sa debuteze la finele acestei saptamani la Melbourne.

 
 
Japonezul Sakon Yamamoto va fi rezerva pilotilor Timo Glock si Jerome D'Ambrosio in Marele Premiu al Australiei, niponul fiind confirmat oficial drept al treilea pilot al echipei de Formula 1 Virgin pentru primele trei curse ale sezonului.

Yamamoto, in varsta de 28 de ani, a debutat in Formula 1 in sezonul 2006 pentru teamul Super Aguri, pentru care a alergat in sapte curse. Un an mai tarziu, niponul a mai luat sapte starturi pentru echipa Spyker, pentru ca anul trecut sa treaca si pe la Hispania pentru alte sapte mari premii.

'' Apreciez foarte tare echipa pentru sansa oferita. ''
a declarat japonezul fericit, care a adaugat: '' Virgin a facut un mare pas inainte in acest sezon si cred ca pot contribui la dezvoltarea noului monopost cu ajutorul experientei mele.''

John Booth, managerul Virgin, s-a declarat si el multumit de intelegerea semnata cu Yamamoto, despre care a spus ca face parte din strategia pe termen lung a echipei sale de a testa mai multi piloti de care este interesata pentru a-i tine pe acestia in priza si acomodati cu lumea Marelui Circ.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1221 :: 17.78MB