No SSO cookie

Williams tinteste elita cu noua masina

voteaza
(0/ 0)
Williams tinteste elita cu noua masina
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul monopost de Formula 1 al echipei Williams a fost lansat in mod oficial, urmand a fi testat pentru prima data in aceste zile la Valencia.

 
 
Echipa de Formula 1 Williams a lansat noua masina, modelul FW33, la Valencia, in dimineata zilei de marti, si si-a fixat ca obiectiv pentru noul sezon din Marele Circ revenirea in top.

In timp ce brazilianul Rubens Barrichello a numit noul monopost ''agresiv'', Sir Frank Williams, fondatorul si proprietarul echipei, a declarat ca spera ca acesta sa reprezinte primul pas in incercarea de a aduce numele Williams inapoi unde ii este locul.

Cu toate acestea, Sam Michael, directorul tehnic al teamului britanic, a preferat o abordare mai precauta in declaratiile cu privire la noua masina. Michael s-a declarat optimist, dar a spus ca este riscant sa se lanseze in pronosticuri inainte ca noua masina sa fie testata si inainte ca si adversarii sa-si fi testat noile monoposturi.

'' Designul noii masini a curs destul de lin. Ne-am imbunatatit modul de a lucra crescand procesul de comunicare intre departamentele mecanice si aerodinamice, iar asta a imbunatatit procesul nostru de luare a deciziilor. '' a declarat Sam Michael, multumit de faptul ca noua masina a putut fi gata in timp util pentru a fi testata la Valencia.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0784 :: 17.78MB