No SSO cookie

Whitmarsh crede ca inginerii de la Abu Dhabi trebuie sa schimbe ceva la circuit

voteaza
(0/ 0)
Whitmarsh crede ca inginerii de la Abu Dhabi trebuie sa schimbe ceva la circuit
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Martin Whitmarsh, seful McLaren, crede ca inginerii circuitului de la Abu Dhabi ar trebui sa efectueze modificari substantiale designului acestuia, in conditiile in care in acest moment depasirile sunt aproape imposibile.

 
 
Seful McLaren, Martin Whitmarsh, a declarat ca inginerii circuitului de la Abu Dhabi ar trebui sa opereze schimbari drastice designului circuitului, acesta nepermitand efectuarea depasirilor.

Circuitul Yas Marina fusese desenat teoretic special pentru a incuraja curse spectaculoase, pline de depasiri, dar, in ciuda unei linii drepte extrem de lungi si a unor zone de franare dure, s-a dovedit chiar in ultima cursa disputata acolo ca pilotii au avut mari dificultati in a gasi spatii de depasire a adversarilor.

Martin Whitmarsh a declarat astfel ca, in ciuda unor facilitati nemaintalnite pe alte circuite de Formula 1, la Abu Dhabi este nevoie de putin mai multa atentie la design. '' Personal as vrea sa vad schimbari efectuate aici. Cred ca are niste facilitati absolut extraordinare circuitul, dar la finele liniei drepte de exemplu ar fi nevoie de o curba larga, si nu de o sicana in care este imposibil sa depasesti, asa cum este acum.'' a declarat seful echipei McLaren.

Declaratiile lui Whitmarsh au fost dublate chiar de unul dintre protagonistii ultimei curse, Vitaly Petrov, cel care a beneficiat de pe urma designului nefavorabil depasirilor, tinandu-l in spate foarte multe tururi pe Fernando Alonso. Rusul a declarat: '' Depasirile sunt practic imposibile aici. Fernando a fost mereu aproape de mine, dar n-a putut sa treaca. Totusi, nu stiu ce s-ar putea schimba, in conditiile in care circuitul este deja construit.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1056 :: 19.84MB