No SSO cookie

Whitmarsh: McLaren va surprinde multa lume

voteaza
(0/ 0)
Whitmarsh: McLaren va surprinde multa lume
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul general McLaren este de parere ca echipa sa are potentialul de a surprinde in Australia si de a depasi asteptarile tuturor iubitorilor motorsportului.

 
 
Martin Whitmarsh, managerul general al teamului McLaren, este convins ca echipa sa va depasi asteptarile tuturor la debutul sezonului de Formula 1 din Australia si ca va rasturna pronosticurile sumbre.

Noua masina McLaren nu a aratat deloc bine in testele din aceasta iarna, problemele tehnice manifestandu-se din plin si impiedicand echipa sa efectueze un numar de kilometri comparabil cu cel al contracandidatelor la primele pozitii in ierarhia din Formula 1. De asemenea, noul monopost al teamului britanic are si dezavantajul unei lansari tarzii, la o saptamana dupa cele ale masinilor Ferrari, Red Bull sau Mercedes.

Cu toate acestea, Whitmarsh pare mai mult decat optimist in privinta sanselor echipei sale de a impresiona chiar de la prima cursa oficiala a anului. In plus, oficialul britanic a dorit sa sublinieze ca testele nu sunt niciodata concludente si ca lucrurile vor sta cu totul altfel in momentul in care se va juca pe puncte si pe bani.

'' Sunt de parere ca evolutiile noastre din teste sunt asemanatoare cu ceea ce vom arata in Australia? Nu. Cred ca suntem favoriti la aceasta cursa? Din nefericire, nu. Cred pe de alta parte ca avem capacitatea de a surprinde si de a fi extrem de competitivi? Da, cu siguranta da. '' a declarat oficialul de 52 de ani.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1139 :: 19.27MB