No SSO cookie

Webber: Pneurile m-au impiedicat sa prind podiumul

voteaza
(0/ 0)
Webber: Pneurile m-au impiedicat sa prind podiumul
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber s-a declarat nemultumit de locul patru ocupat in cursa de Formula 1 a Indiei si a spus ca pneurile au fost principalele vinovate pentru ratarea podiumului.

 
 

Australianul Mark Webber a dat vina pe uzura pneurilor pentru clasarea doar pe locul patru in Marele Premiu de Formula 1 al Indiei. Pilotul Red Bull a mai spus ca nu este prima data cand se intampla asa ceva si ca aceasta este ''povestea intregului sezon'' pentru el.

Webber a reusit o sesiune de calificari destul de buna sambata si, beneficiind si de penalizarea lui Lewis Hamilton pe grila de start, a plecat de pe locul doi. Australianul a fost depasit chiar in primul tur de Jenson Button, pentru ca undeva la mijlocul cursei sa piarda si locul trei in fata lui Fernando Alonso.

'' Am pierdut podiumul la boxe. Nu e prima data cand se intampla asta in acest sezon si a devenit deja o obisnuinta ca pneurile sa se uzeze foarte repede si sa nu am un ritm foarte bun inainte de intrarile la boxe. In finalul cursei, nu am fost suficient de rapid sa-l atac pe Alonso, dar oricum cursa fusese deja ratata. '' a declarat dezamagit Mark Webber.

Pilotul secund Red Bull, cel care are sanse din ce in ce mai mici sa prinda locul doi in ierarhia generala, a mai spus ca startul a fost si el de vina pentru clasarea slaba din India, dar ca nu a avut ce sa faca, in conditiile in care masinile McLaren au fost constant mai rapide pe primul sector al tururilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de carmenflorin

Acum ce sa spuna si el, intotdeauna cand nu reusesti ceva trebuie sa d-ai vina pe ceva.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0957 :: 22.17MB