No SSO cookie

Webber: Mai mult de atat nu as fi putut

voteaza
(0/ 0)
Webber: Mai mult de atat nu as fi putut
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a declarat dupa calificarile din Germania ca pole-positionul sau a fost obtinut cu o evolutie la limita limitelor si ca mai mult de atat nu ar fi putut scoate din masina Red Bull.

 
 

Pilotul australian Mark Webber s-a declarat satisfacut dupa pole-positionul obtinut in Germania, spunand ca a fost o performanta obtinuta printr-un pilotaj la limita. In plus, pilotul Red Bull a declarat ca timpul sau de la Nurburgring a fost cel mai bun posibil si ca mai mult de atat chiar nu s-ar fi putut obtine.

'' Aceasta a fost limita mea maxima, poate cel mai bun tur al meu din acest sezon. '' a declarat Webber imediat dupa sesiunea de calificari de sambata. '' E foarte satisfacator sa vezi ca nimeni nu te depaseste in final, mai ales cand diferentele au fost atat de mici. '' a adaugat veteranul australian.

Cu toate acestea, performanta lui Webber a fost cu mai putin de o zecime de secunda mai buna decat cea a lui Lewis Hamilton, ceea ce inseamna ca pilotul Red Bull ar putea avea mari batai de cap cu fostul campion mondial de la McLaren Mercedes.

In ceea ce priveste evolutiile sale din ultima vreme, Webber a spus ca este mai mult decat vizibil progresul sau din ultimele saptamani, lucrurile incepand sa se aseze in sfarsit in matca lor normala. Totusi, australianul nu a dorit sa vorbeasca despre victorie in cursa din Germania, Webber fiind precaut, dupa ce a plecat si la Silverstone din pole-position, pentru ca in final sa se multumeasca doar cu locul trei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1497 :: 22.11MB