No SSO cookie

Webber isi doreste sa-si incheie cariera la Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Webber isi doreste sa-si incheie cariera la Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Webber a declarat ca-si doreste sa se retraga din Formula 1 de la actuala sa echipa, Red Bull, echipa pentru care este mandru sa concureze.

 
 
Australianul Mark Webber a declarat ca-si doreste sa se retraga din cariera de pilot de Formula 1 de la echipa Red Bull Racing, echipa pe care a ajutat-o sa se impuna in ierarhia constructorilor in sezonul 2010.

In ceea ce priveste momentul retragerii, acesta este inca departe, conform spuselor lui Webber, australianul dorindu-si sa mai concureze in Marele Circ cateva sezoane. Declaratiile lui Webber vin pe fondul speculatiilor din finele anului trecut, care-l dadeau in pragul retragerii din Formula 1.

Pilotul de 34 de ani a recunoscut ca au existat anumite tensiuni intre el si conducerea Red Bull, in special pe parcursul sezonului trecut, dar a spus ca acestea au fost depasite si ca in acest moment se simte foarte bine alaturi de echipa condusa de Dietrich Mateschitz si Christian Horner.

Webber a mai recunoscut ca, in ciuda dorintei sale de a se retrage de la Red Bull, ar exista o echipa in Formula 1 care l-ar putea convinge sa se transfere, iar aceasta este Ferrari. '' Sa pilotezi acele masini rosii a avut dintotdeauna o anumita atractie romantica pentru orice pilot...'' a spus australianul.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0872 :: 22.11MB