No SSO cookie

Webber incepe cu dreptul week-endul de cursa de la Silverstone

voteaza
(0/ 0)
Webber incepe cu dreptul week-endul de cursa de la Silverstone
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber s-a impus in prima sesiune de antrenamente libere de la Silverstone, pilotul Red Bull fiind urmat de Michael Schumacher si de Rubens Barrichello.

 
 

Mark Webber, pilotul australian de Formula 1 al echipei Red Bull Racing, a impresionat in prima sesiune de antrenamente libere din Marea Britanie, desfasurata pe circuitul de la Silverstone. Astfel, Webber a stabilit cel mai bun timp al sesiunii, depasind toti ceilalti piloti cu diferente de minim sase zecimi de secunda.

Pentru Webber, este un inceput normal de week-end de cursa, australianul obisnuindu-ne sa stabileasca timpi extrem de rapizi in primele antrenamente. Cu toate acestea, nu a fost deloc o sesiune perfecta pentru pilotul secund Red Bull, ploaia si conditiile grele de circuit, dar si cateva probleme tehnice minore cauzandu-i ceva dureri de cap.

Al doilea timp al sesiunii de antrenamente a fost stabilit de germanul Michael Schumacher, in timp ce pe locul trei s-a clasat in mod surprinzator brazilianul Rubens Barrichello. Pe patru a fost mexicanul Sergio Perez, in timp ce al cincilea s-a clasat Felipe Massa, pilotul Ferrari.

In ceea ce priveste celelalte nume mari, Fernando Alonso a fost al saptelea, Lewis Hamilton al optulea, Sebastian Vettel al 13-lea, iar Jenson Button al 15-lea. Cu toate acestea, rezultatele acestor piloti nu pot fi interpretate in niciun fel, ei stand la boxe in ultimele minute, atunci cand s-au stabilit cei mai buni timpi ai sesiunii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0625 :: 17.78MB