No SSO cookie

Webber, frustrat de eroarea echipei

voteaza
(0/ 0)
Webber, frustrat de eroarea echipei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber s-a declarat nemultumit de locul trei ocupat in cursa din Coreea de Sud si a declarat ca echipa a gresit strategia opririlor la boxe.

 
 

Pilotul australian de Formula 1 Mark Webber s-a declarat nemultumit de locul trei ocupat in Coreea de Sud si a spus ca ar fi putut obtine locul doi pe podium fara mari probleme. Veteranul de 35 de ani a aratat cu degetul echipa Red Bull, cea care a decis ca el sa faca a doua oprire la boxe in acelasi tur ca si Lewis Hamilton.

Webber nu a avut o evolutie deloc rea la Yeongnam, acolo unde a luat startul de pe patru pentru a urca pe trei foarte rapid, in fata lui Jenson Button. Si cu toate ca australianul a parut in mai multe momente mai rapid decat Lewis Hamilton, acesta a fost incapabil de a-l depasi pe britanic si a incheiat cursa chiar in spatele lui.

Momentul cheie al cursei de duminica a fost, in opinia lui Webber, a doua oprire la boxe, atunci cand Red Bull a decis ca australianul sa intre in acelasi moment cu adversarul sau la locul doi. '' Am facut cel mai rau lucru pe care puteam sa-l facem la a doua oprire. In loc sa intram cu un tur inainte sau un tur dupa Lewis, am oprit in acelasi tur si am pierdut. Sunt dezamagit, dar asta este situatia. '' a spus pilotul secund Red Bull.

Australianul a lasat insa deoparte propria-i dezamagire si a felicitat echipa Red Bull dupa obtinerea unui nou titlu mondial la constructori. '' Este ziua echipei si as vrea sa-i felicit pe toti inginerii si mecanicii pentru o treaba extraordinara. Ati fost impresionanti cu totii, baieti si fete! '' a spus Webber dupa cursa de duminica.

Webber, care lupta in continuare pentru locul doi in clasamentul general al pilotilor, este in continuare pe patru, cu 13 puncte mai putin decat Jenson Button si cu doar trei sub Fernando Alonso.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0748 :: 17.78MB