No SSO cookie

Webber: Debutul de cursa mi-a fost fatal

voteaza
(0/ 0)
Webber: Debutul de cursa mi-a fost fatal
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a declarat ca debutul Marelui Premiu de Formula 1 al Turciei, in care a pierdut pozitia a doua in fata germanului Nico Rosberg, i-a compromis orice sansa de a castiga aceasta cursa.

 
 

Mark Webber, pilotul de Formula 1 al echipei Red Bull, a declarat la finele Marelui Premiu al Turciei ca ar fi avut sanse la victorie daca nu ar fi pierdut pozitia a doua in debutul cursei in fata lui Nico Rosberg. Australianul a mai spus ca una peste alta locul doi obtinut la Istanbul este unul multumitor pentru el, dar ca isi doreste victorii de acum inainte.

Webber a pornit al doilea in cursa din Turcia si a avut dezavantajul de a lua startul din partea mai murdara a pistei de la Istanbul. In aceste conditii, Nico Rosberg l-a depasit pe australian fara mari emotii imediat dupa start si l-a fortat pe pilotul Red Bull sa alerge dupa revenirea pe pozitia secunda timp de tururi bune. Pana la urma, Webber a reusit sa treaca de pilotul Mercedes si s-a clasat in final pe locul doi.

'' A fost o cursa plina de evenimente si foarte interesanta atat pentru noi, pilotii, cat si pentru public. Debutul nu a fost cel mai favorabil pentru noi, dar ne asteptam la asta si ne-am revenit destul de repede. Oricum, deja in Formula 1 sa pleci mai din spatele grilei in cursa nu mai este o tragedie, in conditiile in care se poate depasi mult mai usor ca in anii trecuti. '' a declarat Mark Webber.

Australianul de la Red Bull a tinut sa-l felicite pe Fernando Alonso dupa cursa de la Istanbul, acesta din urma luptandu-se din rasputeri cu Webber pentru locul secund pe podium. '' A pilotat fantastic, neasteptat de bine avand in vedere forma Ferrari de pana acum, iar lupta dintre noi doi a fost una care face cinste acestui sport. '' si-a incheiat declaratia Webber.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0772 :: 17.78MB