No SSO cookie

Webber, cel mai rapid pe ploaie inaintea calificarilor de la Spa

voteaza
(0/ 0)
Webber, cel mai rapid pe ploaie inaintea calificarilor de la Spa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a stabilit cel mai bun timp al ultimelor antrenamente libere de la Spa, intr-o sesiune macinata de ploaie.

 
 

Pilotul australian Mark Webber a fost cel mai rapid in ultima sesiune de antrenamente libere de la Spa, acesta impunandu-se in ciuda conditiilor extrem de nefavorabile. Webber a fost urmat de Lewis Hamilton si de surprinzatorul Jaime Alguersuari.

Daca in prima sesiune de antrenamente de vineri conditiile de circuit au fost nefericite, antrenamentele de sambata s-au dovedit chiar mai problematice, ploaia torentiala impiedicandu-i pe piloti sa iasa pe pista timp de jumatate de ora. Pana la urma insa, toti pilotii, cu exceptia lui Fernando Alonso, au stabilit timpi, acestia fiind insa departe de cei realizati in sesiunea a doua de vineri.

Webber a oprit cronometrul la 2:08,988 in cel mai rapid tur al sau, in vreme ce Lewis Hamilton a fost mai lent cu doar doua zecimi de secunda. Jaime Alguersuari a fost insa marea surpriza a zilei, pilotul Toro Rosso depasindu-i clar pe Jenson Button si Sebastian Vettel.

Si celalalt pilot Toro Rosso, Sebastien Buemi, s-a descurcat mai mult decat onorabil, reusind sa obtina al saselea timp, in fata germanilor Nico Rosberg si Adrian Sutil. Asa cum este de asteptat in astfel de conditii dificile, incidentele nu au lipsit, printre ''protagonistii'' acestora fiind brazilianul Bruno Senna, britanicul Paul di Resta si germanul Nico Rosberg.

Ploaia este asteptata atat in calificarile de astazi, cat si in cursa de duminica, ceea ce nu poate insemna altceva decat mult spectacol si neprevazut la Spa-Francorchamps.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0941 :: 22.16MB