No SSO cookie

Webber: A fost mai mult sah decat Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Webber: A fost mai mult sah decat Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber s-a declarat extrem de nemultumit de rezultatul Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei si a spus ca ar fi putut obtine mult mai mult daca nu ar fi fost blocat multe tururi in spatele lui Fernando Alonso.

 
 

Mark Webber, pilotul de Formula 1 al echipei Red Bull Racing, nu a fost deloc satisfacut de locul patru obtinut in Marele Premiu al Spaniei, desfasurat duminica la Barcelona. Veteranul australian a comparat cursa catalana cu o partida de sah si a declarat ca daca nu ar fi fost blocat in spatele lui Fernando Alonso multa vreme, ar fi putut realiza un rezultat mai bun.

Webber a plecat in cursa spaniola din pole-position pentru prima data in acest sezon, dar a avut parte de un start extrem de nereusit, fiind depasit atat de Fernando Alonso, cat si de Sebastian Vettel dupa primul viraj. Mai mult decat atat, australianul a mai pierdut un loc dupa prima oprire la boxe in fata lui Lewis Hamilton si s-a vazut ajuns pe locul patru in spatele lui Alonso.

In ciuda faptului ca pilotul Red Bull era in mod clar mai rapid decat pilotul Ferrari, Webber nu a reusit sa-l depaseasca pe acesta pe pista, fiind nevoit sa astepte o noua oprire la boxe. Intr-un final, pilotul Red Bull a trecut de Alonso, dar a fost depasit de Jenson Button, cel care a beneficiat de o strategie excelenta, cu doar trei opriri la boxe.

'' Ziua de astazi vine sa demonstreze cat de mici sunt diferentele in Formula 1 in acest moment si cat poti pierde daca gresesti catusi de putin strategia.'' a declarat Webber, atacand voalat oficialii Red Bull. '' Nici startul nu a fost cel mai bun, dar pot spune cu siguranta ca daca nu as fi stat atata timp in spatele lui Alonso, as fi putut scoate mai mult din aceasta cursa. '' a adaugat pilotul australian.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1227 :: 22.11MB