No SSO cookie

Webber a castigat Marele Premiu al Ungariei

voteaza
(0/ 0)
Webber a castigat Marele Premiu al Ungariei
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber de la Red Bull a castigat cursa de Formula 1 de la Hungaroring, impunandu-se in fata lui Fernando Alonso si Sebastian Vettel.

 
 
Mark Webber a castigat Marele Premiu al Ungariei in urma unei curse care parea la dispozitia coechiperului sau Sebastian Vettel. Webber s-a impus in fata lui Fernando Alonso, demonstrand, inca o data, superioritatea monopostului Red Bull si in fata colegului sau e echipa, Vettel.


Germanul de la Red Bull a fost penalizat cu un drive-throug in momentul in care se afla la conducerea cursei, eveniment care l-a scos din lupta pentru victoria de la Hungaroring. Tactica lui Webber, care a plecat cu cauciucuri dure si a schimbat abia in turul 40 s-a dovedit a fi una castigatoare.


Australianul a realizat un avantaj substantial si nu a mai putut fi depasit dupa intrarea la boxe de urmatorii sai Alonso si Vettel, care schimbasera la intrarea Safety-Car-ului pe pista, in prima parte a cursei. Cel de-al doilea monopost Ferrari, pilotat de Felipe Massa, a demonstrat reveniera Scuderiei italiene in fruntea plutonului si a terminat pe locul 4.


Revelatia acestui an din Formula 1, rusul Vitaly Petrov de la Renault, a obtinut cea mai buna clasare a sezonului si a terminat pe locul 5. Urmatoarele locuri in pucte au fost ocupate in ordine de Hulkenberg (Williams), Pedro de la Rosa (Sauber), Jenson Button (McLaren), Kobayashi (Sauber) si Barrichello (Williams). Clasamentul general este condus de Webber cu 161 puncte, urmat de Lewis Hamilton cu 157 de puncte si Sebastian Vettel cu 151 de puncte.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1187 :: 22.17MB