No SSO cookie

Webber, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere

voteaza
(0/ 0)
Webber, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima sesiune de antrenamente libere de la Melbourne s-a incheiat cu victoria lui Mark Webber, australianul fiind urmat de Sebastian Vettel si de Fernando Alonso.

 
 
Mark Webber a inceput perfect weekendul cursei inaugurale a sezonului 2011 de Formula 1, australianul obtinand cel mai bun timp al primei sesiuni de antrenamente libere de la Melbourne. Pe pozitia a doua s-a clasat coechipierul lui Webber de la Red Bull, germanul Sebastian Vettel, in timp ce al treilea timp a apartinut pilotului Ferrari, Fernando Alonso.

Cel mai bun timp al lui Mark Webber a fost de 1:26,831, Vettel obtinand un timp mai slab cu peste trei zecimi de secunda, in timp ce Alonso a fost departe de pilotii Red Bull, la aproape o secunda de timpul veteranului australian.

Noile pneuri Pirelli se pare ca vor juca un rol important in hotararea ierarhiei din cursa de duminica, acestea deteriorandu-se extrem de rapid in aceasta prima sesiune de antrenamente de vineri. Totusi, nici conditiile de circuit nu au fost unele extraordinare, acestea fortand numerosi piloti sa comita erori. Cea mai grava a apartinut indianului Karun Chandhok, cel care a pierdut controlul monopostului sau Lotus cand inca nu reusise sa incheie un tur pe circuit.

In continuare ierarhiei primei sesiuni de antrenamente, s-au clasat Nico Rosberg, pe pozitia a patra, Rubens Barrichello, pe cinci, Jenson Button, Lewis Hamilton si Michael Schumacher, in ordine pe sase, sapte si opt.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1081 :: 22.17MB