No SSO cookie

Volkswagen ar putea intra in F1 din 2013

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen ar putea intra in F1 din 2013
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania germana Volkswagen ar putea intra in Formula 1 din sezonul 2013, cand este programata inlocuirea actualelor motoare cu unele mai mici si mai economice.

 
 
Volkswagen a salutat anuntarea introducerii noilor motoare in Formula 1 incepand cu sezonul 2013, marind speculatiile conform carora ar dori sa se alature sportului din sezoanele urmatoare.

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat introducerea unor motoare mai economice, precum si marirea accentului pus pe tehnologii ''eco'', asa cum este KERS incepand cu anul 2013. In aceste conditii, Volkswagen, despre care se vorbeste de ceva vreme ca ar vrea sa intre in Formula 1 prin brandurile Audi sau Porsche, ar putea sa treaca la fapte, fiind binecunoscuta antipatia germanilor fata de motoarele in V8.

Hans Joachim Stuck, unul dintre oficialii Volkswagen, a declarat: '' Conditiile pentru o posibila intrare a grupului Volkswagen au fost create. Nu am decis inca nimic, dar intampinam cu satisfactie decizia FIA. Regulile in ceea ce priveste motorul sunt un bun punct de plecare pentru noi in vederea participarii in F1.''


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1345 :: 22.11MB