No SSO cookie

Vettel tinteste un start solid in 2011

voteaza
(0/ 0)
Vettel tinteste un start solid in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a declarat ca-si doreste foarte mult sa inceapa bine campionatul de Formula 1 din 2011 si sa evite erorile comise in debutul sezonului 2010, erori care il puteau costa coroana de campion.

 
 
Noul campion mondial din Formula 1, Sebastian Vettel, a declarat ca are ca obiectiv un inceput cat mai in forta al sezonului 2011, in incercarea de a evita suspansul unui final pe muchie de cutit al campionatului, asa cum s-a intamplat in 2010.

Vettel a recunoscut ca a facut mai multe erori decat ar fi trebuit in debutul sezonului 2010 si de asemenea ca ar fi putut sa se incoroneze mai devreme decat a facut-o campion mondial. Astfel, germanul a fost nevoit sa astepte cursa finala de la Abu Dhabi si pasul gresit al adversarului sau direct, Fernando Alonso, pentru a-si adjudeca un titlu pe care l-a avut in mana pe toata durata sezonului.

Tanarul german a indemnat si la prudenta si a spus ca lucrurile ar putea sta cu totul altfel anul viitor din punctul de vedere al performantelor masinilor, in conditiile in care se vor opera numeroase schimbari tehnice, inclusiv noul monopost Red Bull, RB 7, prezentand modificari consistente.

Prima sesiune de teste la care va fi supusa noua masina Red Bull va fi cea de la Valencia, dintre 1 si 3 februarie, inginerii echipei fiind destul de increzatori in sansele lor de a pune la punct aerodinamica si controlul unui monopost destul de mult schimbat.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0894 :: 17.78MB