No SSO cookie

Vettel, surprins de avantajul din calificari

voteaza
(0/ 0)
Vettel, surprins de avantajul din calificari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a recunoscut la finele calificarilor de la Monza ca nu se astepta sa obtina pole-positionul atat de usor pe cat a facut-o.

 
 

Sebastian Vettel s-a declarat surprins de avantajul din calificarile de la Monza si a declarat ca se astepta ca lupta pentru pole-position sa fie mai stransa. Germanul a obtinut cel mai bun timp al calificarilor din Italia, avand un avantaj de aproximativ jumatate de secunda in fata ocupantului locului secund, Lewis Hamilton.

Antrenamentele libere de vineri si sambata anuntau o lupta stransa intre masinile Red Bull si McLaren. Astfel, prima sesiune de antrenamente i-a apartinut in totalitate lui Hamilton, cel care a reusit un timp cu o secunda si jumatate mai rapid decat al ocupantului locului secund, in vreme ce Vettel s-a impus in sesiunile doi si trei, dar cu un avans mai mic.

Totusi, calificarile au aratat cu totul altfel, Vettel obtinand un pole-position mult mai lejer decat s-ar fi putut asteptat oricine. '' Credeam ca va fi mai strans de atat, desi ma asteptam sa obtin cel mai bun timp. '' a declarat campionul mondial en-titre dupa calificari.

Cu toate acestea, pilotul Red Bull a insistat ca pole-positionul nu l-a interesat atat de tare si ca intotdeauna se gandeste mai mult la victorii si la evolutii bune in cursa si mai putin la evolutiile din calificari. De asemenea, in ceea ce priveste cursa de duminica, germanul s-a aratat optimist, dar s-a declarat totusi prudent, in conditiile in care cei de la McLaren au masini cel putin la fel de rapide ca cei de la Red Bull la Monza.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1011 :: 22.16MB