No SSO cookie

Vettel: Puteam sa scot un timp mai bun

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Puteam sa scot un timp mai bun
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca ar fi putut obtine un timp mai rapid in calificarile din Singapore, in ciuda faptului ca a fost cel mai bun si ca a avut un avantaj confortabil in fata lui Mark Webber, ocupantul locului secund.

 
 

Pilotul german Sebastian Vettel a lasat modestia la o parte dupa sesiunea de calificari de sambata din Singapore si a declarat ca ar fi putut obtine un timp mai bun daca nu ar fi comis o eroare. Declaratia lui Vettel poate fi putin surprinzatoare in conditiile in care acesta a obtinut pole-positionul si a avut un avans confortabil in fata ocupantului locului secund, australianul Mark Webber.

Campionul mondial en-titre isi poate adjudeca un nou titlu inca de la aceasta etapa, iar Vettel pare hotarat sa nu lase aceasta ocazie sa-i scape. In aceste conditii, nu a fost de mirare cand pilotul Red Bull a stabilit un timp fenomenal din chiar primul sau tur din partea a treia a calificarilor. Totusi, Vettel nu a reusit sa-si bata acel timp, comitand o eroare in turul care s-ar fi dorit decisiv pentru ierarhia finala.

'' In ultimul tur am incercat poate prea multe si am fortat excesiv. Am gresit apoi si asta m-a costat destul de mult. Una peste alta, sesiunea a fost una foarte buna si sunt fericit ca am reusit sa obtin primul loc, mai ales pe acest circuit care nu mi-a fost niciodata foarte favorabil in calificari. '' a declarat Sebastian Vettel.

Vettel a subliniat si ca echipa a invatat din greselile din trecut, germanul ratand anul trecut de putin primul loc in calificari si fiind condus toata cursa de cel care a plecat atunci din pole-position, ibericul Fernando Alonso.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0987 :: 22.17MB