No SSO cookie

Vettel: McLaren sunt cei mai buni la Monza

voteaza
(0/ 0)
Vettel: McLaren sunt cei mai buni la Monza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a recunoscut dupa primele doua sesiuni de antrenamente de la Monza ca masinile McLaren par extrem de rapide si ca Hamilton si Button sunt favoritii cursei din acest week-end.

 
 

Sebastian Vettel, pilotul de Formula 1 al echipei Red Bull, a declarat vineri dupa-amiaza ca masinile McLaren sunt favoritele cursei din aceasta duminica de la Monza. Germanul a facut aceasta declaratie dupa ce Hamilton s-a impus in primele antrenamente de vineri si s-a clasat pe doi in cea de-a doua sesiune.

Britanicul lui McLaren s-a impus foarte clar in primele antrenamente, fiind chiar urmat de coechipierul sau, Jenson Button, in vreme ce a doua sesiune a fost una extrem de stransa, la finele careia Vettel s-a impus cu mai putin de o zecime de secunda.

'' McLaren par foarte rapizi pe acest circuit si sunt in acest moment favoriti la victorie. '' a spus Vettel dupa a doua sesiune de antrenamente de vineri. '' Cu toate acestea, este dificil sa apreciezi exact cum stau lucrurile dupa antrenamente, asa ca orice este inca posibil. '' a adaugat germanul.

Campionul mondial en-titre a recunoscut ca circuitul din Italia nu este unul prea favorabil pentru masinile Red Bull, dar a declarat ca spera sa se descurce cat mai onorabil in cursa de duminica. Germanul si-a incheiat discursul cu deja obisnuitul sau indemn la calm in ceea ce priveste lupta pentru titlul din acest an, lupta care, conform lui Vettel, nu este inca incheiata.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0655 :: 17.78MB