No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid inaintea calificarilor de la Monza

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid inaintea calificarilor de la Monza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp al ultimelor antrenamente de la Monza, pilotul Red Bull fiind urmat de coechipierul sau, Mark Webber.

 
 

In ciuda faptului ca si-a adjudecat practic titlul mondial al pilotilor din acest sezon, germanul Sebastian Vettel continua sa impresioneze. Campionul mondial en-titre a reusit cel mai bun timp al ultimelor antrenamente de la Monza, dupa ce reusise sa se impuna si in sesiunea a doua de antrenamente libere din Italia, si se anunta inca o data principalul favorit la pole-position si la victoria de cursa.

Iar daca in a doua sesiune de antrenamente de vineri Vettel a fost urmat indeaproape de Lewis Hamilton, de data aceasta germanul s-a impus mult mai clar. Al doilea clasat a fost coechipierul sau de la Red Bull, Mark Webber, cel care a obtinut un timp cu peste trei zecimi de secunda mai slab decat al lui Vettel.

Felipe Massa a fost surpriza acestor ultime antrenamente din Italia, reusind sa se claseze pe locul trei, la doar o zecime de secunda de Webber, in vreme ce Lewis Hamilton a fost doar al patrulea, urmat indeaproape de coechipierul sau de la McLaren, Jenson Button.

Nico Rosberg si Michael Schumacher s-au clasat pe sase si sapte si anunta o cursa interesanta pentru Mercedes, in vreme ce ibericul Fernando Alonso nu s-a regasit nici de aceasta data si a obtinut doar al optulea timp. Adrian Sutil si Paul di Resta, pilotii echipei Force India, au incheiat top ten-ul ultimelor antrenamente intr-o sesiune in care nu s-au petrecut incidente de niciun fel, iar vremea a fost superba, asa cum se asteapta sa fie si duminica, in ziua cursei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1446 :: 22.15MB