No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Monza

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid in sesiunea a doua de antrenamente de la Monza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid in cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Monza, depasindu-l la mai putin de o zecime de secunda pe britanicul Lewis Hamilton.

 
 

Germanul Sebastian Vettel s-a impus in sesiunea a doua de antrenamente libere de vineri de la Monza, depasindu-l la mustata pe Lewis Hamilton. Acesta a fost urmat de Michael Schumacher si Felipe Massa intr-o sesiune extrem de echilibrata.

Daca antrenamentele de vineri dimineata au reprezentat un galop de sanatate pentru McLaren, Hamilton si Button fiind cei mai rapizi de departe, dupa-amiaza a venit randul lui Vettel sa arate de ce e in stare pe tehnicul circuit de la Monza. Acesta nu s-a impus totusi la fel de clar ca Hamilton de dimineata si a avut un avantaj de doar patru sutimi de secunda in fata britanicului de la McLaren.

Michael Schumacher a fost al treilea, la trei zecimi de Hamilton, in vreme ce pilotii Ferrari au fost din nou unul langa altul, pe patru si cinci. Massa l-a invins insa de data aceasta pe Alonso, dar diferenta dintre cei doi a fost de mai putin de o zecime de secunda.

Australianul Mark Webber s-a clasat pe sase, in vreme ce Jenson Button a fost doar al saptelea, dar la o diferenta de doar jumatate de secunda de liderul Vettel. Sergio Perez, Kamui Kobayashi si Bruno Senna au completat top ten-ul, in vreme ce Nico Rosberg si Daniel Ricciardo au fost singurii piloti cu probleme, clasandu-se pe 22 si 24.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2188 :: 22.16MB