No SSO cookie

Vettel, votat cel mai bun pilot al anului de expertii ESPN

voteaza
(0/ 0)
Vettel, votat cel mai bun pilot al anului de expertii ESPN
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a fost desemnat cel mai bun pilot de Formula 1 al sezonului 2010 intr-o ancheta realizata de ESPN. Germanul a fost urmat de Fernando Alonso si de Robert Kubica.

 
 
Germanul Sebastian Vettel, proaspat campion mondial in Formula 1, a fost votat drept pilotul anului in cadrul unei anchete ESPN la care au participat nume importante din trecutul si prezentul Marelui Circ, precum Sir Stirling Moss si Sir Jackie Stewart.

Vettel a fost favoritul majoritatii participantilor la ancheta, dupa un sezon in care a obtinut nu mai putin de zece pole-positionuri, patru victorii de cursa si un titlu mondial in ultima etapa. Printre celelalte nume care au participat la sondajul pentru desemnarea celui mai bun pilot din 2010 s-au mai numarat si Sir Frank Williams, Gerard Lopez, bossul Renault, Sam Bird, Vitantonio Liuzzi, dar si membri ai echipei editoriale ESPN.

Sebastian Vettel a declarat, la auzul vestii ca a fost desemnat inca o data cel mai valoros pilot din Formula 1: '' Intreg anul a fost o experienta unica, au fost multe momente extraordinare, pe care nu o sa le uit niciodata. Sunt extrem de mandru de ceea ce a realizat echipa si va sunt extrem de recunoscator pentru acest premiu.''

Tanarul pilot german a fost urmat in ierarhia ESPN de spaniolul Fernando Alonso, de la Ferrari, de polonezul Robert Kubica, de la Renault si de britanicul Lewis Hamilton, de la McLaren Mercedes. Cel mai valoros debutant al sezonului 2010 a fost desemnat japonezul Kamui Kobayashi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0751 :: 17.78MB