No SSO cookie

Vettel: Ferrari ar putea fi cei mai redutabili adversari ai nostri in Singapore

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Ferrari ar putea fi cei mai redutabili adversari ai nostri in Singapore
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a declarat ca prevede o cursa extrem de echilibrata in Singapore si ca masinile Ferrari par cele mai capabile sa puna probleme celor de la Red Bull.

 
 

Sebastian Vettel a declarat la finele celor doua sesiuni de antrenamente libere din Singapore ca masinile Ferrari vor fi probabil cei mai periculosi adversari ai echipei Red Bull in acest week-end. Germanul a mai spus ca prevede o cursa echilibrata in aceasta duminica si ca exista mai multi piloti care au sanse reale la victorie.

Campionul mondial en-titre a fost al doilea in primele antrenamente, la o distanta considerabila de Lewis Hamilton, si primul in cea de-a doua sesiune de vineri, cu un avantaj destul de fragil in fata lui Fernando Alonso. Mai mult decat atat, ibericul a parut mult mai competitiv decat Vettel in ultima parte a sesiunii de dupa-amiaza, partea in care atat Red Bull, cat si Ferrari au testat anumite setari cu care vor aborda cel mai probabil si cursa de duminica.

'' Din ce am putut vedea astazi, o sa fie foarte strans. Cu toate acestea, nu putem spune inca nimic sigur. Pana la urma, este doar vineri si fiecare a incercat lucruri diferite in momente diferite. Cei de la Ferrari au aratat foarte bine, chiar si Felipe (n.r.: Massa) a fost extrem de rapid, asa ca am putea spune ca ei sunt cei mai importanti adversari ai nostri. '' a declarat Sebastian Vettel vineri seara.

In ceea ce priveste propria evolutie de vineri, Vettel s-a declarat multumit si a spus ca s-a simtit foarte bine in masina. '' Am incercat diferite lucruri, am facut multe tururi si una peste alta ne putem declara satisfacuti. Este totusi loc de mai bine si maine ar trebui sa facem mai multe pentru pole-position. '' a spus liderul clasamentului general.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0672 :: 17.78MB