No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere de la Abu Dhabi, fiind urmat de Lewis Hamilton si Jenson Button.

 
 
Prima sesiune de antrenamente libere de la Abu Dhabi l-a adus inca o data in prim plan pe germanul Sebastian Vettel, acesta obtinand cel mai bun timp, la diferenta semnificativa de adversarii sai.

Pe pozitiile doi si trei s-au clasat surprinzator pilotii McLaren, Lewis Hamilton si Jenson Button, in timp ce australianul Mark Webber a fost de-abia al patrulea. Cel mai bun timp obtinut de Sebastian Vettel a fost de 1 min 42,760 sec., Hamilton fiind mai lent cu sase zecimi de secunda, in timp ce Button si Webber au avut timpi cu aproximativ o secunda mai slabi decat al germanului.

Pilotii Ferrari au inceput ca de obicei antrenamentele greoi, Alonso obtinand al saselea timp, iar Felipe Massa pe cel de-al 11-lea. Pe cinci s-a clasat polonezul Robert Kubica, in timp ce fostul campion mondial Michael Schumacher si-a confirmat forma buna din ultimul timp, obtinand al saptelea timp si fiind din nou mai rapid decat coechipierul sau, Nico Rosberg.

Sesiunea de antrenamente a debutat cu probleme, in cursul diminetii avand loc o aversa destul de puternica. Aceasta a intarziat putin inceputul sesiunii si a ingreunat treaba mecanicilor, majoritatea dintre ei optand pentru pneuri intermediare. O alta problema s-a inregistrat spre sfarsitul antrenamentelor, cand pista se uscase aproape complet, ramanand insa reziduuri de praf. Totusi, in mod surprinzator, antrenamentele au fost lipsite de incidente, toti pilotii efectuand intre 13 si 21 de tururi pe circuit.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1264 :: 19.27MB