No SSO cookie

Vergne va testa pentru Red Bull in Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Vergne va testa pentru Red Bull in Abu Dhabi
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tanarul pilot francez Jean-Eric Vergne va pilota pentru echipa de Formula 1 Red Bull in cadrul testelor destinate tinerilor piloti din Abu Dhabi de la finele acesti luni.

 
 

Pilotul francez Jean-Eric Vergne, in varsta de doar 21 de ani, va fi reprezentantul Red Bull in cadrul testelor destinate tinerilor piloti din Abu Dhabi de la finele acestei luni. Vergne este actualul pilot de rezerva al echipei Toro Rosso si este vazut ca un mare talent de oficialii echipei campioane din Formula 1.

Jean-Eric Vergne are deja un palmares deosebit de bogat in motorsport, castigand titlul in Formula 3 in 2010 si clasandu-se pe locul secund la general in Formula Renault 2,0 in 2009 si in Formula Renault 3,5 in 2011. Francezul va participa si la antrenamentele libere ale ultimelor doua curse de Formula 1 din acest sezon pentru Toro Rosso, echipa pentru care a pilotat in 2010 la testele rezervate tinerilor de la Abu Dhabi.

'' Sunt extrem de fericit ca cei de la Red Bull Racing mi-au oferit aceasta oportunitate extraordinara si va fi o experienta fantastica pentru mine sa pot pilota cea mai buna masina din Formula 1 in acest moment. '' a declarat Vergne imediat dupa oficializarea anuntului.

In afara francezului, au mai fost deja confirmati pentru testele de la Abu Dhabi Jules Bianchi, cel care va pilota pentru Ferrari, Sam Bird (Mercedes), Mirko Bortolotti (Williams), dar si Fabio Leimer si Adrian Quaife-Hobbs, cei care vor imparti monoposturile echipei Virgin.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Tanarul pilot francez Jean-Eric Vergne, este ambitios si promite

scris de sims

o oportunitate foarte buna pentru varsta lui

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0737 :: 17.78MB