No SSO cookie

Ultimele teste vor incepe in data de 9 martie

voteaza
(0/ 0)
Ultimele teste vor incepe in data de 9 martie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sesiunea de teste finala dinaintea debutului sezonului 2011 de Formula 1 va avea loc la Barcelona, intre 9 si 12 martie.

 
 
Ultima sesiune de teste a pre-sezonului in Formula 1 va avea loc pe Circuit de Catalunya din Barcelona intre 9 si 12 martie. Aceste teste le inlocuiesc pe cele care urmau sa aiba loc la Bahrain, dar care au fost anulate din pricina nelinistilor sociale si politice din tara asiatica.

Sesiunea de teste finala era asteptata sa aiba loc initial intre 8 si 11 martie, dar din motive necunoscute a fost impinsa cu o zi mai tarziu, urmand sa debuteze intr-o miercuri si sa se incheie intr-o zi de sambata.

Debutul oficial al campionatului de Formula 1 ramane asa cum a fost stabilit mai devreme in cursul acestei saptamani, Australia fiind prima gazda a unei curse din Marele Circ in 2011, intre 25 si 27 martie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0969 :: 22.11MB