No SSO cookie

Trulli va ramane la Lotus in 2012

voteaza
(0/ 0)
Trulli va ramane la Lotus in 2012
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Speculatiile privind viitorul lui Jarno Trulli in Formula 1 au luat sfarsit, echipa Lotus anuntand prelungirea contractului italianului pana la finele sezonului 2012.

 
 

Unul dintre veteranii din Formula 1, italianul Jarno Trulli, va ramane inca cel putin un sezon in '' Marele Circ''. Pilotul de 37 de ani a ajuns la un acord cu Team Lotus, echipa pentru care alearga din 2010 si pentru care va alerga pana la finele anului 2012.

Viitorul lui Trulli parea in dubii, peninsularul fiind chiar inlocuit de echipa condusa de Tony Fernandes la o cursa din acest sezon de indianul Karun Chandhok. Totusi, fostul pilot al lui Renault a dat semne de progres important in ultimele doua curse, iar acest lucru nu a ramas nerasplatit.

'' Sunt foarte fericit ca sunt in pozitia de a anunta in sfarsit oficial ca voi ramane la Team Lotus si in 2012. Provocarea pe care am acceptat-o in momentul in care am semnat cu aceasta echipa este din ce in ce mai interesanta pe zi ce trece si sunt extrem de mandru ca voi mai putea ajuta echipa sa progreseze inca un sezon. '' a declarat Trulli.

Si Tony Fernandes, managerul Lotus, s-a aratat incantat de parafarea noului contract, acesta fiind de parere ca echipa sa are in continuare nevoie de experienta lui Jarno Trulli. '' Jarno a aratat, inclusiv in calificarile de la Monza, ca poate fi in continuare extrem de rapid si ca poate scoate totul din masina noastra. Suntem foarte fericiti ca vom beneficia si in 2012 de cunostiintele extraordinare ale lui si nu putem decat sa speram ca vom continua sa facem pasi inainte. '' a mai spus Fernandes.

Trulli a debutat in Formula 1 in 1997 pentru echipa Minardi si va ajunge in 2012 la al 16-lea sau sezon consecutiv in ''Marele Circ''. Italianul a concurat, in afara de Minardi si Lotus, pentru echipe ca Prost, Jordan, Renault si Toyota si a reusit o victorie, 11 podiumuri si patru pole-positionuri in 245 de starturi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1219 :: 22.17MB