No SSO cookie

Toro Rosso isi va lansa noua masina in februarie

voteaza
(0/ 0)
Toro Rosso isi va lansa noua masina in februarie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toro Rosso isi va prezenta modelul STR 6, care va fi utilizat pe durata sezonului 2011, in data de 1 februarie, pe circuitul de la Valencia.

 
 
Echipa de Formula 1 Toro Rosso a anuntat data oficiala de lansare a noului monopost, intitulat STR 6. Astfel, acesta va aparea pentru prima data in fata publicului si a presei in data de 1 februarie, cand vor avea loc si primele teste ale sezonului 2010 de F 1.

Lansarea se va produce pe circuitul Ricardo Tormo de la Valencia, pe linia boxelor, chiar inainte de derularea sesiunii de teste propriu-zise. Masina va fi echipata cu un motor V8 de la Ferrari si, asemeni modelului STR 5 folosit in 2010, are designul realizat separat de echipa de designeri de la Red Bull.

In privinta pilotilor care vor conduce cele doua monoposturi Toro Rosso in 2011, se asteapta sa ramana atat Sebastian Buemi, cat si Jaime Alguersuari. Nu a fost efectuat niciun comunicat oficial in privinta celor doi, dar performantele de anul trecut, cand au obtinut opt, respectiv cinci puncte ii recomanda pentru un nou sezon in Marele Circ.

Toro Rosso este a doua echipa care si-a anuntat lansarea oficiala a noului monopost, dupa Sauber, cei care isi vor prezenta masina tot la Valencia, cu o zi inainte, pe 31 ianuarie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0815 :: 17.78MB