No SSO cookie

Timo Glock a fost externat din spital

voteaza
(0/ 0)
Timo Glock a fost externat din spital
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Timo Glock a fost externat din spital la doar o zi dupa ce a suferit o operatie de apendicita, aceasta decurgand fara probleme sau complicatii.

 
 
Germanul Timo Glock a parasit miercuri spitalul in care a suferit in urma cu doar o zi o operatie de apendicita. Operatia a fost reusita, nu s-a inregistrat nicio complicatie, dar prezenta pilotului Virgin la ultimele teste din pre-sezon este inca incerta.

Pilotul german in varsta de 28 de ani a suferit o criza neasteptata de apendicita si a fost supus unei interventii chirurgicale desfasurate intr-un spital din Elvetia. John Booth, managerul Virgin, a declarat inca de marti ca sansele ca Glock sa alerge in testele de la Barcelona de saptamana viitoare sunt reduse, oficialii echipei dorind sa se asigure de recuperarea completa a piilotului inainte sa i se permita sa se urce din nou la volanul unui monopost de F1.

Glock si-a anuntat fanii pe Twitter de externarea sa rapida, scriind si ca
'' Ma duc direct acasa, dar din nefericire urmeaza recuperare si nu am voie sa fac antrenamente. Ce plictisitor!''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1305 :: 22.12MB