No SSO cookie

Siguranta de la Interlagos a fost imbunatatita

voteaza
(0/ 0)
Siguranta de la Interlagos a fost imbunatatita
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Circuitul de Formula 1 de la Interlagos, unde se va desfasura urmatoarea etapa din calendarul F1, a primit recent imbunatatiri din punctul de vedere al securitatii.

 
 
Organizatorii Marelui Premiu al Braziliei dau asigurari ca s-au depus eforturi consistente pentru a se imbunatati siguranta circuitului de la Interlagos. Imbunatatirile vin dupa ce numeroase griji au fost aratate de piloti cu privire la o zona deosebit de primejdioasa de pe circuit.

Zona in care s-au efectuat lucrari este iesirea dintr-o bucla extrem de rapida chiar inaintea intrarii si iesirii de la boxe. In zona respectiva s-a petrecut un accident deosebit de grav, pilotul de curse brazilian Rafael Sperafico decedand in 2007. Acesta a lovit zidul din pneuri, de acolo fiind propulsat inapoi pe circuit, unde a fost acrosat de un alt competitor.

Organizatorii brazilieni se pare ca au inlocuit respectivul zid din pneuri cu un asa numit ''softwall''( zid moale), compus dintr-o combinatie de spuma montata in spatele unor bare goale de metal. Aceasta constructie ar trebui sa atenueze impactul unui eventual accident, impiedicand in acelasi timp masina sa fie aruncata inapoi pe pista.



Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0898 :: 17.78MB