No SSO cookie

Senna, Liuzzi sau Heidfeld in locul lui Kubica?

voteaza
(0/ 0)
Senna, Liuzzi sau Heidfeld in locul lui Kubica?
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lista posibililor inlocuitori ai lui Robert Kubica la Renault s-a restrans la doar trei nume, noul pilot al echipei anglo-franceze urmand a fi ales dintre Bruno Senna, Vitantonio Liuzzi si Nick Heidfeld.

 
 
Bruno Senna, Vitantonio Liuzzi si Nick Heidfeld sunt pilotii cu sanse de a-l inlocui pe Robert Kubica la echipa de Formula 1 Lotus-Renault pentru debutul sezonului 2011. Cei trei au ramas singuri pe o lista pe care s-au mai aflat nume ca Romain Grosjean, Pedro de la Rosa si Nico Hulkenberg.

Robert Kubica, primul pilot al teamului Renault, a suferit deja o interventie chirurgicala dupa accidentul din Italia si va mai fi supus altor operatii suplimentare, urmand sa rateze cel putin prima jumatate a sezonului 2011 din Formula 1. In aceste conditii si avand in vedere timpul extrem de restrans pana la debutul noului campionat, oficialii echipei anglo-franceze au fost nevoiti sa caute rapid un inlocuitor, ramanand cu trei nume de piloti ca posibile variante.


Numele celor trei au fost confirmate in mod oficial chiar de managerul echipei, Eric Boullier, acesta nedorind inca sa divulge momentul in care se va anunta noul pilot titular Renault. Pana atunci, in sesiunea de teste de la Jerez, Vitaly Petrov va alerga alaturi de Bruno Senna, primul pilot de teste al echipei.

Senna, Liuzzi si Heidfeld au participat toti trei la curse de Formula 1 in sezonul 2010, dar sunt acum in afara circuitului. Astfel, Senna a pilotat pentru Hispania, Liuzzi l-a secondat pe Sutil la Force India, iar Nick Heidfeld, cel mai varstnic dintre cei trei, a concurat pentru Sauber in cinci mari premii la sfarsitul sezonului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0968 :: 22.17MB