No SSO cookie

Seful Renault nu crede in depasirea echipei Mercedes GP

voteaza
(0/ 0)
Seful Renault nu crede in depasirea echipei Mercedes GP
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eric Boullier, managerul Renault, considera ca sansele echipei sale de a mai depasi Mercedes anul acesta sunt extrem de scazute.

 
 
Managerul echipei de Formula 1 Renault, Eric Boullier, nu mai crede in sansele teamului sau de a depasi in clasamentul general al constructorilor echipa Mercedes GP.

Echipa franceza se afla in acest moment la o distanta de 43 de puncte in spatele echipei Mercedes, ceea ce inseamna ca pilotii Renault vor trebui sa puncteze in ultimele trei curse asa cum nu au facut-o in intreg sezonul pentru ca miracolul sa se infaptuiasca. Pozitia pe care si-o disputa cei doi constructori este pozitia a patra, prima in spatele trioului fruntas, Red Bull-McLaren-Ferrari.

In ciuda sanselor mici de a mai ocupa locul patru la final, Boullier considera ca membrii echipei Renault au toate motivele sa fie multumiti de performantele realizate in acest an, mult peste cele de anul trecut.

Atat Robert Kubica, cat si Vitaly Petrov au reusit prestatii neasteptat de bune. Polonezul ocupa pozitia a opta in ierarhia pilotilor, destul de aproape de Nico Rosberg, iar rusul, debutant in Formula 1, este pe 13, cu 19 puncte.

Boullier a apreciat echipa Renault ca fiind echipa care a progresat cel mai mult anul acesta fata de anul trecut, declarandu-se in special entuziasmat de partea a doua a sezonului, in care masinile franceze s-au batut mai mereu pentru pozitiile fruntase.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1748 :: 22.11MB