No SSO cookie

Sefii din Formula 1 l-au votat pe Alonso cel mai bun pilot

voteaza
(0/ 0)
Sefii din Formula 1 l-au votat pe Alonso cel mai bun pilot
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a fost desemnat de cei 12 sefi ale echipelor din Formula 1 drept cel mai bun pilot al sezonului 2010. Ibericul a fost urmat de Sebastian Vettel si Lewis Hamilton.

 
 
Sefii echipelor de Formula 1 l-au votat pe pilotul Ferrari, Fernando Alonso, ca cel mai bun pilot al sezonului 2010 intr-un sondaj devenit deja traditional, organizat de Autosport.

Fiecare dintre cei 12 bossi ale echipelor din F 1 au fost rugati sa ofere un top 10 confidential al celor mai buni piloti. Acestia au primit puncte, dupa modelul noului sistem de punctaj din Marele Circ, iar dupa insumarea punctajelor tuturor Alonso l-a invins pe campionul mondial, Sebastian Vettel, cu o diferenta de noua puncte.

Alonso s-a declarat foarte multumit de parerea managerilor din Formula 1 si a spus ca impunerea in aceasta ierarhie ii demonstreaza inca o data ca sezonul 2010 a fost un sezon excelent pentru el. Si seful Ferrari, Stefano Domenicali, s-a declarat extrem de satisfacut de obtinerea acestui titlu, sustinand si ca a fost o onoare pentru toata lumea de la scuderia italiana sa lucreze cu un pilot atat de talentat.

Fernando Alonso, cel care anul trecut se clasase pe locul patru in aceasta ierarhie, a acumulat 229 de puncte, fiind urmat de Vettel, cu 220 si de Lewis Hamilton, cu 196. Pe patru s-a clasat Mark Webber, in timp ce al cincilea a fost surprinzator Robert Kubica, cel care l-a depasit pe campionul mondial din 2009, Jenson Button. Singurul debutant din top a fost Nico Hulkenberg, clasat al optulea, in timp ce Michael Schumacher n-a prins top tenul.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1009 :: 17.78MB